Brussels Airlines

Vliegtickets Brussels Airlines

Brussels Airlines (ex Sabena) is België's meest bekende luchtvaartmaatschappij en biedt vluchten van en naar België. Brussels Airlines, vroeger bekend als Sabena, biedt passagiers een veilige, betrouwbare, stipte, zorgzame en innovatieve dienst.

Brussels Airlines, het beste van beide kanten

Brussel Airlines ontstond op 7 november 2006 toen de grootste Belgische luchtvaartmaatschappij bij de fusie van SN Brussels Airlines en Virgin Express, de eerste low-cost maatschappij die in Europa meer dan tien jaar geleden werd opgericht. In maart 2007 vond de eerste vlucht van Brussels Airlines, het nieuwe sabena, plaats. Brussels Airlines is de luchtvaartmaatschappij voor een nieuwe generatie passagiers en combineert de beste eigenschappen van beide airlines waaruit het ontstond. Het biedt goedkope vliegtickets naar 50 Europese en 14 Afrikaanse bestemmingen. Brussels Airlines (Sabena) staat bekend als een flexibel, stipt en betrouwbaar bedrijf met meertalig personeel, lage tarieven en topkwaliteit. Bij ebookers.be boekt u de goedkoopste vliegtickets van Brussels Airlines, oftwel een sabena flight bij een gerenommeerd Belgisch online reisbureau. Voor Business Class passagiers is er een speciale VIP parking van Brussels Airlines. Privilege nu Miles and More Per oktober 2009 is Brussels Airlines aangesloten bij het frequent flyer programma Miles and More. Het Privilege programma is hierbij vervallen. Met Miles and More kunt u bij alle 24 Star Alliance maatschappijen punten sparen en besteden. Privilege leden hebben in mei 2009 een brief ontvangen om hun lidmaatschap om te zetten. Heeft u geen brief otvangen, neemt u dan contact op met de klantenservice van Privilege. Zie hieronder enkele voorbeelden van vliegtickets van Brussels Airlines (ex Sabena). Tip! Combineer uw vliegticket van Brussels Airlines met een hotel in onze citytrips rubriek en bespaar op de totaalprijs van uw reis! Klik op SELECTEER of OPNIEUW ZOEKEN om de datum van uw vlucht Brussels Airlines aan te passen. Voor meerdere luchtvaartmaatschappijen of vluchten naar andere bestemmingen, bekijk de vliegticket rubriek.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België. Vanuit Brussel vliegt deze luchtvaartmaatschappij naar meer dan 65 bestemmingen in Europese, Noord-Amerika en Oost-, Midden- en West Afrika. Vlieg met Brussels Airlines in een paar uurtjes naar bijvoorbeeld Istanbul om deze magische stad te ontdekken. Of wat dacht u van een paar daagjes van de zon genieten in Lissabon? Zoek bij ebookers naar de beste aanbiedingen in de mooiste bestemmingen met Brussels Airlines.

Vertrek Aankomst Reisdata Luchtvaartmaatschappij Retourtarieven
Brussel Nice ma 12 sep - za 24 sep airline logo Brussels Airlines €94
Brussel Lissabon zo 16 okt - wo 19 okt airline logo Brussels Airlines €120
Brussel Barcelona za 15 okt - do 20 okt airline logo Brussels Airlines €89
Brussel Wenen vr 9 sep - zo 11 sep airline logo Brussels Airlines €115
Brussel Berlijn zo 15 mei - zo 22 mei airline logo Brussels Airlines €83
Brussel Malaga ma 24 okt - vr 28 okt airline logo Brussels Airlines €109
Brussel Genève za 6 aug - zo 7 aug airline logo Brussels Airlines €84
Brussel Milaan wo 13 jul - do 14 jul airline logo Brussels Airlines €105
Brussel Rome di 12 jul - do 14 jul airline logo Brussels Airlines €103
Brussel Kopenhagen vr 2 sep - vr 9 sep airline logo Brussels Airlines €87
Brussel Praag zo 11 sep - wo 14 sep airline logo Brussels Airlines €93
Brussel Munchen do 12 mei - do 19 mei airline logo Brussels Airlines Toon tarieven
Brussel Boedapest ma 6 jun - do 9 jun airline logo Brussels Airlines €93
Brussel Madrid do 23 jun - di 28 jun airline logo Brussels Airlines €98
Brussel Venetië do 9 jun - di 14 jun airline logo Brussels Airlines €84
Brussel Florence di 28 jun - zo 3 jul airline logo Brussels Airlines €121
Brussel San Francisco do 23 jun - di 5 jul airline logo Brussels Airlines €986

Recente zoekopdrachten

Soort vlucht Retour Enkele reis Stopovers / Meer luchthavens
Leeftijdscategorieën
Leeftijd van de kinderen op het moment van de reis

Voor kinderen t/m 1 jaar op de terugreis, voor kinderen v.a. 2 t/m 11 jaar op de heenreis.

Meer zoekopties