Brussels Airlines

Vliegtickets Brussels Airlines

Brussels Airlines (ex Sabena) is België's meest bekende luchtvaartmaatschappij en biedt vluchten van en naar België. Brussels Airlines, vroeger bekend als Sabena, biedt passagiers een veilige, betrouwbare, stipte, zorgzame en innovatieve dienst.

Brussels Airlines, het beste van beide kanten

Brussel Airlines ontstond op 7 november 2006 toen de grootste Belgische luchtvaartmaatschappij bij de fusie van SN Brussels Airlines en Virgin Express, de eerste low-cost maatschappij die in Europa meer dan tien jaar geleden werd opgericht. In maart 2007 vond de eerste vlucht van Brussels Airlines, het nieuwe sabena, plaats. Brussels Airlines is de luchtvaartmaatschappij voor een nieuwe generatie passagiers en combineert de beste eigenschappen van beide airlines waaruit het ontstond. Het biedt goedkope vliegtickets naar 50 Europese en 14 Afrikaanse bestemmingen. Brussels Airlines (Sabena) staat bekend als een flexibel, stipt en betrouwbaar bedrijf met meertalig personeel, lage tarieven en topkwaliteit. Bij ebookers.be boekt u de goedkoopste vliegtickets van Brussels Airlines, oftwel een sabena flight bij een gerenommeerd Belgisch online reisbureau. Voor Business Class passagiers is er een speciale VIP parking van Brussels Airlines. Privilege nu Miles and More Per oktober 2009 is Brussels Airlines aangesloten bij het frequent flyer programma Miles and More. Het Privilege programma is hierbij vervallen. Met Miles and More kunt u bij alle 24 Star Alliance maatschappijen punten sparen en besteden. Privilege leden hebben in mei 2009 een brief ontvangen om hun lidmaatschap om te zetten. Heeft u geen brief otvangen, neemt u dan contact op met de klantenservice van Privilege. Zie hieronder enkele voorbeelden van vliegtickets van Brussels Airlines (ex Sabena). Tip! Combineer uw vliegticket van Brussels Airlines met een hotel in onze citytrips rubriek en bespaar op de totaalprijs van uw reis! Klik op SELECTEER of OPNIEUW ZOEKEN om de datum van uw vlucht Brussels Airlines aan te passen. Voor meerdere luchtvaartmaatschappijen of vluchten naar andere bestemmingen, bekijk de vliegticket rubriek.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België. Vanuit Brussel vliegt deze luchtvaartmaatschappij naar meer dan 65 bestemmingen in Europese, Noord-Amerika en Oost-, Midden- en West Afrika. Vlieg met Brussels Airlines in een paar uurtjes naar bijvoorbeeld Istanbul om deze magische stad te ontdekken. Of wat dacht u van een paar daagjes van de zon genieten in Lissabon? Zoek bij ebookers naar de beste aanbiedingen in de mooiste bestemmingen met Brussels Airlines.

Vertrek Aankomst Reisdata Luchtvaartmaatschappij Retourtarieven
Brussel Nice zo 10 apr - zo 17 apr airline logo Brussels Airlines €99
Brussel Lissabon do 7 apr - di 12 apr airline logo Brussels Airlines €101
Brussel Barcelona wo 13 apr - vr 15 apr airline logo Brussels Airlines €86
Brussel Wenen do 14 apr - ma 18 apr airline logo Brussels Airlines €114
Brussel Berlijn di 16 feb - di 23 feb airline logo Brussels Airlines €87
Brussel Malaga zo 10 apr - vr 15 apr airline logo Brussels Airlines €89
Brussel Genève za 14 mei - ma 16 mei airline logo Brussels Airlines €90
Brussel Milaan ma 6 jun - do 9 jun airline logo Brussels Airlines €94
Brussel Rome zo 16 okt - vr 28 okt airline logo Brussels Airlines €98
Brussel Kopenhagen di 12 apr - vr 15 apr airline logo Brussels Airlines €84
Brussel Praag zo 13 mrt - za 19 mrt airline logo Brussels Airlines €97
Brussel Munchen wo 17 feb - wo 24 feb airline logo Brussels Airlines Toon tarieven
Brussel Boedapest zo 10 apr - wo 13 apr airline logo Brussels Airlines €94
Brussel Madrid do 30 jun - wo 3 aug airline logo Brussels Airlines €97
Brussel Venetië do 7 apr - wo 13 apr airline logo Brussels Airlines €84
Brussel Florence za 9 apr - di 12 apr airline logo Brussels Airlines €159
Brussel San Francisco za 19 mrt - za 29 okt airline logo Brussels Airlines €960

Recente zoekopdrachten

Soort vlucht Retour Enkele reis Stopovers / Meer luchthavens
Leeftijdscategorieën
Leeftijd van de kinderen op het moment van de reis

Voor kinderen t/m 1 jaar op de terugreis, voor kinderen v.a. 2 t/m 11 jaar op de heenreis.

Meer zoekopties